
مشترکین صنعتی مشمول ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان، مابه التفاوت اجرای مقررات، نحوه محاسبه و معافیتهای مربوط به آن، نحوه خرید برق توسط مشترکین برق «بورس، دوجانبه» و نحوه تخصیص برق به مشترکان بر اساس TOU مدیریت شبکه برق ایران، نحوه محاسبه برق خریداری شده توسط مشترک در قبوض برق مصرفی آن و نحوه محاسبه مولفههای صورتحساب برق مشترکان صنعتی از قبیل: بهای انرژی تامین شده توسط شرکتهای برق به نیابت، مابه التفاوت قانون جهش تولید دانش بنیان، تجاوز از قدرت قراردادی و بهای انرژی راکتیو، هزینه سوخت نیروگاهی از دیگر موضوعات مورد بحث در این همایش بود.
عوارض برق و مالیات بر ارزش افزوده و بررسی راهکارهای کاهش هزینه برق مصرفی مشترکین صنعتی انواع تابلوهای عرضه برق در بورس انرژی، تابلوی اول بورس، تابلوی برق سبز، تابلوی گواهی صرفه جویی، تابلو آزاد و تفاوتهای آنها و همچنین چگونگی اخذ گواهی صرفه جویی انرژی و نحوه معامله آن در بورس از موضوعات اصلی دیگر در این همایش بود.
دکتر نقوی «مدیر عامل بورس انرژی»، دکتر عبدالرضا فاتح و دکتر بهروز احمدی حدید در این همایش نیز به ارائه گزارشاتی در خصوص صنعت برق پرداختند.
شایان ذکر است، سامانه برقاپ در سال ۱۴۰۲ با ظرفیت ۵ هزار مگاواتی فروش برق راهاندازی و خدماترسانی خودش را به بیش از ۲ هزار مشترک ارائه خواهد داد.
این سامانه جهت سهولت خرید برق مشترکین بالای ۳۰ کیلو وات ایجاد و آنها میتوانند برق سبز « تعهد ماده ۱۶ دانش بنیان » را علاوه بر برق عادی مصرفی خود، خریداری نمایند.
همچنین کلیه فعالیتها از زمان قرائت تا تخصیص بهینه برق و صدور صورت حساب و تحلیل قبض برق در این سامانه به صورت نرمافزاری انجام خواهد شد.
مشترکین میتوانند تمامی گزارش های خرید و پرداخت و رژیم مصرف را نیز از این سامانه دریافت کرده و اطلاعات مشترکین نیز در قالب وب API به سامانه مدیریت شبکه برق ایران متصل انجام میشود.
مشترکین میتوانند در خصوص خرید انتشعاب، گواهی ظرفیت، احداث نیروگاه خورشیدی و مقیاس کوچک نیز از مشاورههای آنلاین بهرهمند شوند.