اولین رویداد ملی هم افزایی مجموعه‌های شاخص مادر و کودک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد برگزاری این همایش، در ابتدای برگزاری این رویداد، علیزاده دبیر این رویداد با تاکید بر اینکه باید بستری فراهم شود تا بتوانیم الگوهای مختلف همفکری
، تجربیات و فرصت‌های بدست آمده را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم، خاطرنشان کرد: هدف مهم از تشکیل این رویداد ارتقاء خانواده و فرهنگ جامعه، و ایجاد بسترهای مهم همفکری بین مادران بوده است.

وی در ادامه گفت: از حمایت مسئولین در تشکیل این هم‌افزایی به ویژه دکتر همتی‌فر، رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، کمال تشکر را داریم.

در ادامه حجت‌الاسلام بهرامی، عضو شورای فکری رویداد هوای مادری نیز گفت: اگر بخواهیم جامعه‌ای سرزنده، پویا و فعال با کم‌شدن آسیب‌های اجتماعی داشته باشیم، باید به مسئله مادر و خانواده توجه ویژه‌ای کنیم.

وی افزود: توجه به نهاد خانواده باعث کم‌شدن آسیب‌های اجتماعی از جمله عفاف و حجاب، اعتیاد و بسیاری از معضلات امروز جامعه خواهد شد و عدم توجه به نهاد خانواده باعث عدم پیشرفت این نهاد مهم می‌شود.

عضو ستاد اندیشه‌ورز کشور با اشاره به بیشترین چگالی طلاق‌ها که مربوط به ۵ سال اول ازدواج بوده است، خاطرنشان کرد: خانواده‌ای مطلوب است که در بعد ساختاری بقا داشته باشد و آن را می‌توان زیرساخت حرکت تمدنی در جامعه نیز نام برد و هوای مادری چیزی جز این نخواهد بود.

وی افزود: وقتی خداوند میخواهد علتی برای احسان به پدر و مادر را بیان کند، تاکید این نکته را بر روی مادر پر اهمیت‌تر خواهد کرد و خداوند متعال جهت تقویت جایگاه مادری نیز سناریوی خاصی را مطرح کرده و جایگاه مادری را جایگاه والایی در نظر گرفته است.

عضو شورای فکری رویداد هوای مادری گفت: این مقدار از تاکید به هویت مادری توسط خداوند متعال، نشان‌دهنده این نکته است که ما باید بیشتر به حوزه مادری که محور یک خانواده است بپردازیم و نسبت توجه مادر و پدر، نسبت سه به یک بوده است.

حجت‌الاسلام بهرامی با اشاره به طرح خاطره‌ای از خود که در ۴ سال پیش اتفاق افتاده است، افزود: با جمعی از دوستان صاحب‌نظر جمع شدیم تا با همفکری به حل مشکلات کشور را بپردازیم.

وی در ادامه گفت: با ورود به حوزه کنش‌گری و همفکری جمعیت به این نکته رسیدیم که یکی از مسئله‌های راهبردی پیش روی ما که در قرآن هم به آن اشاره شده است این است که جایگاه والدین باید تقویت شده و هویت پدرمادری تاثیرگذاری بیشتری در جامعه داشته باشد.

وی در پایان با اشاره به اهمیت نقش خانواده در جامعه، اظهار داشت: هیچ فردی نمی‌تواند پیوند خود با امام را به درجات بالا برساند مگر اینکه به نظام خانواده پرداخته و آن را ارج نهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *