شهردار مشهد عنوان کرد: مطالبه ۳۰ هزار میلیارد تومانی از دولت

مطالبه شهرداری مشهد از دولت
به گزارش حرف پرس، محمدرضا قلندرشریف در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان کرد: از اقدامات شهرداری مشهد می‌توان به کلنگ زنی مجموعه سالن‌های ورزشی بانوان، پردیس بانوان شهربانوی کوهسنگی، ایستگاه اصلی الندشت، ایمنی و پدافند غیر عامل خط دو قطار شهری و پله‌های فرار این خط، پروژه‌های متعدد حوزه پسماند، اضافه کردن ایستگاه‌های ثابت پالایش و آلودگی هوا، باغ پرنده‌شناسی وکیل‌آباد و همچنین ورود ۱۳۰ دستگاه ون به مشهد اشاره کرد.
شهردار مشهد، گفت: در زمینه هوشمندسازی و جمع‌آوری زباله خشک اقداماتی انجام دادیم که اکنون ۴۰۰ هزار خانوار در اپلیکیشن ثبت نام کردند و در تلاش هستیم تا پایان دوره به ۶۰۰ هزار نفر برسانیم ، رصدخانه مشهد بی‌نظیرترین رصدخانه است و پل ورودی مشهد از سمت جاده سرخس را چهار خطه کردیم.
وی با بیان اینکه از بدنه شهرداری بوده و مدیران خود را نیز از همین بدنه انتخاب کرده‌ است عنوان کرد: پروژه‌های زیادی تاکنون انجام شده که ما باید موضوعات را برای مدیریت شهری به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که زیرساخت‌ها ایجاد و ریل‌گذاری مناسب برای خدمات بعدی فراهم شود ، تعداد زیادی پروژه بر زمین مانده بود و زخم‌های متعددی بر پیکر شهر وجود داشت که مغفول مانده بود و به سرانجام رسید.
قلندرشریف گفت: پل سرخس به عنوان یکی دیگر از پروژه های خارج از محدوده شهری این دوره است؛ این پل در ورودی شهر مشهد قرار داشت و به دلیل عدم ایمنی کافی در حوادث برای شهروندان خسارات زیادی به بار می آورد اما با ورود شهرداری این تعریض و رضایت عمومی در آن منطقه حاصل شد.
وی درخصوص موضوع نهضت آسفالت که باهزینه ۷۰۰ میلیارد تومانی برای ۴میلیون و پانصد هزار مترمربع قیر خریداری شده تصریح کرد: بودجه حوزه اقتصادی سال ۱۴۰۱، حدود ۹۵۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۴هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و امسال ۲۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است.
قلندر شریف خاطرنشان کرد: از اواخر دهه هشتاد شهرداری ۱۷ پروژه در محور فرسوده حرعاملی اجرا و پیاده‌روسازی انجام و سه راه کاشانی به چهارراه تبدیل شد؛ شهرداری به دو پروژه ترمه و حریر وارد و دو پروژه به سرمایه‌گذار داده شده و این درحالی است که تا پایان سال چند پروژه دیگر نیز اجرایی خواهد شد.
شهردار مشهد اظهارکرد: امسال هزار و ۵۰ میلیارد تومان اوراق سال ۱۴۰۲ در بافت آبکوه، عامل و وکیل آباد هزینه می‌کنیم و اعتبار سال جدید؛ ۱۱۰۰ میلیارد تومان است که دو هزار میلیارد تومان هم برای بافت ثامن درنظر گرفته شده است.
قلندر شریف با اعلام اینکه امسال از اواسط سال گذشته تاکنون اتفاقات خوب در حوزه اقتصادی بوده که چند اقدام آن در کل کشور بی سابقه بود، برای اولین بار در کل کشور مجوز صندوق تکمیل ساختمان را با همکاری شورای شهر اخذ کردیم بنابراین ایجاد صندوق جسورانه، تشکیل صندوق پژوهش و فناوری مسکن با سهم ۱۶ و نیم درصد شهرداری مشهد، صندوق تامین مالی جمعی برای اولین بار در شهرداری مشهد، خرید پساب به صورت کاملا غیر نقد برای اولین بار، خرید اتوبوس به صورت غیر نقد با اعتبار پنج هزار میلیارد تومان و ۱۳ پروژه کلان شهری در شورای عالی رفع موانع، از موضوعاتی بود که تعیین تکلیف شد.
وی افزود: برای اولین بار شهرداری به اوراق صکوک ورود کرد؛ سال ۱۴۰۲، ۶۳۰۰ میلیارد تومان و در سال جدید ۲۱ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد شده که حداقل ۵۰ درصد آن محقق می شود.
شهردار مشهد خاطرنشان کرد:چهار هزار میلیارد تومان تسویه بدهی و ۱۵۰۰ میلیارد تومان نقدی بابت ملک پروانه از بانک شهر دریافت کنیم ، مطالبه ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد از دولت طبق اسناد و مدارک بیش از ۳۰ هزار میلیارد مطالبات از دولت داریم؛ این طلب به دو بخش تقسیم شد، در بخش اول به مطالبات ما از دستگاه استانی و باقی آن مربوط به مبالغی است که بابت قوانین باید به شهرداری مشهد اختصاص داده شود ، این موضوعات و پیگیری های انجام شده تاکنون برای شهر مشهد پول نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *